Mindfulness med hästarKom och prova på hästassisterad mindfulness!

Under våren kan du komma och prova på vårt nya, förbättrade 10-veckors-program i hästassisterad mindfulness. Varje vecka har ett tema:

1. Introduktion till mindfulness med hästar.
2. Mindfulness-mätare. Hur avgör du vad du behöver?
3. Trygghet och säkerhet
4. Resiliens (motståndskraft)
5. Inre medvetande och självmedvetande
6. Självmedkänsla
7. Tillhörighet
8. Närvaro
9. Mindful anknytning och ”social kalibrering”
10. Integration av det du lärt dig i programmet så du kan använda det till vardags.

Nästan varje vecka har vi 2-3 tider med varje tema. Vi gör uppehåll för lov och helger (sportlov, påsklov etc). Eftersom vi utvärderar vårt program under våren, så kan du vara med för 100 kronor per gång! Varje gång har vi plats för max 12 personer, så du måste anmäla dig. Vi kommer också att be dig ge oss din feedback.

Varje gång träffas vi i 90 minuter. Då får träffa hästar på marken (ingen ridning), och vi delar av tiden reflekterar vi i grupp över de övningar du bjuds in till att göra. Du delar med dig så mycket som du känner dig bekväm med att göra.

Parallellt med den här inbjudan att hjälpa oss att utvärdera programmet, så gör vi i ett forsknings-pilotprojekt en liknande utvärdering i Norge, där med fokus på cancerpatienter.

Kontakta Katarina på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller Tina på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du vill vara med i våra hästassisterade mindfulness-grupper till våren! (du behöver vara över 13 år för att kunna vara med). Vi startar i vecka 2!

Vill du pröva på individuellt, i par eller i en mindre och privat grupp, kontakta Katarina för prisuppgifter och tider.

Ps. alla våra mindfulness-aktiviteter är trauma sensitiva, de bygger på vårt koncept TS-EAM – Trauma Sensitive Equine Assisted Mindfulness.